Jag har haft glädjen att få sjunga på många högtidsstunder.
Här är några exempel på uppdrag jag har haft och den återkoppling jag fått senare.
Hör gärna av dig om du vill komma i kontakt med mina referenser så förmedlar jag kontakten.

”Kära Karolina,
Jag vill verkligen av hela mitt hjärta tacka för din sång under Agnetas begravning.
Du bidrog verkligen till att göra den så vacker och innehållsrik som den blev. Du sjöng inte bara vackert utan med sån känsla att det gick rakt in i hjärtat.
Det blev aldrig av att tacka dig på kyrkbacken därför gör jag det nu.
Stor kram från tillgivna”
/Eva
”Tack för ditt engagemang och dina idéer kring val av melodi! Du gjorde begravningen till ett vackert minne för oss i familjen, släkten och alla vänner

/Marianne

”Tack vare Karolina kunde vi förverkliga vår drömvigsel.

Vi ville ha sex olika sånger i kyrkan ackompanjerat av ett live band men det kändes övermäktigt att arrangera på egen hand. Det var underbart att kunna lämna över hela projektet till Karolina som ordnade band, sångare, stämmor, övergångar etc på ett fantastiskt professionellt sätt.Vi valde att Karolina skulle sjunga fyra av sångerna vilket var en underbar succé.

Karolina har en klar, ren och otroligt melodisk röst som passar perfekt vid tillfällen då man vill skapa stämning och sprida budskap. Hon har även en utstrålning som trollbinder alla i publiken.

Vi kan varmt rekommendera att ni tar hjälp av Karolina för att skapa er minnesvärda dag, ni kommer inte bli besvikna.”

/Sara och Fredrik Westlund

”Karolina sjunger med sådan känsla och inlevelse att varje framträdande blir unikt. Faktiskt så unikt att gästerna på min sons dop inte uppfattade att sången framfördes av samma Karolina som på min styvfars begravning.”

/Lotta

”Min man arbetade med rekrytering av musiker för ett större företag, när han kom i kontakt med Karolina. Hon uppträdde som sångerska och frontperson med ett cover-band. Kort därpå blev det aktuellt att anlita en sångerska till vårt bröllop och vi frågade Karolina, som glatt ställde upp.

Karolina förgyllde vår bröllops-ceremoni med sin vackra sångröst. Hennes röst passar perfekt för såväl intima sammanhang som för stora fester och tillställningar. Karolina har ett sätt att fängsla sin publik på som inte lämnar någon oberörd. En fantastiskt duktig och professionell sångerska med en värme som går rakt in i hjärtat.

Vi glömmer aldrig vår speciella dag och vi glömmer aldrig den vackra sången!”

/Katja Collin

”En mer hängiven sångerska finns inte att hitta!
Hon tar sången till oanade höjder och lämnar ingen oberörd”

/Rikard