Tjänster

Med rätt musik för rätt tillfälle skräddarsyr jag upplägg efter behov och sammanhang. Anlita mig till bröllopet, dopet eller avskedet. Vi väljer tillsammans sånger som berättar er historia. Planerar du för fest eller jubileum brukar finstämd lounge/jazz-musik under tiden som gästerna anländer vara uppskattat. 


Kontakta mig för mer information eller bollplank kring val av musik

Musik vid livets stora skeden


Bröllop, dop & begravning

 • Bröllopet: Att gifta sig är en av de största händelserna i livet. En sång under vigseln som hyllar kärleken till varandra och glädjen att vara tillsammans har betydelse.
 • Dopet: Fira livet med dop eller namngivningsfest, det finns musik som passar för alla tillfällen och stämningar.
 • Begravningen: Musiken på en begravning ska spegla personligheten hos den som gått bort och där kan jag hjälpa till med vägledning. Allt för att ert avsked ska bli så värdigt som möjligt.

Festliga Event

Quiza dig fram genom musiken

Att skapa dialog med publiken är bland det roligaste jag vet. För större sammankomster samarbetar jag med andra musiker och tillsammans erbjuder vi interaktiva föreställningar tillsammans med publiken:

 • En musikalisk resa i filmens värld.
  Vi har botaniserat runt bland musikaliska pärlor från klassiska filmer som på något vis skapat sin plats i historien. Gissa filmstjärnan, årtalet eller bara luta dig tillbaka och häng med.
 • Nånstans - Nån gång,
  Eller "vart är vi på väg?" Här gäller det att vässa geografi-kunskaperna i musikens namn. En natt i Köpenhamn eller Streets of London. Och - i vilken sång kan man utröna gränsen mellan Sörmland och Uppland?
foto Annelie Riggo

Konsert

Något för alla tillfällen

Festliga event
 • Evert Taube i våra hjärtan
  En kärleksfullt blandad kompott från Taubes enorma vis-skatt. Ni kommer få höra Evert Taubes reseskildringar från sydligare breddgrader, hans kärlek till Stockholms skärgård där karaktären Rönnerdahl växte fram och inte minst hans vardagliga skildringar från livet på Ängön i Bohuslän.
 • Nostalgi-injektion
  Vi blandar äldre dyrgripar med nya guldkorn. Blandningen är en nostalgi-kompott från Beatles, Chuck Berry, Monica Zetterlund, Povel Ramel och Bo Kaspers Orkester.